Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g Bergkäse, in Stücken
- 2 Knoblauchzehen
- ½ Bund Basilikum, abgezupft
- 5 Eier
- 200 g Kräuterfrischkäse
- 1 TL Kräuter der Provence, getrocknet
- ½ - ¾ TL Salz (siehe Tipp)
- ½ TL Pfeffer
- 450 g Bauernbrot, altbacken, in Scheiben (siehe Tipp)
- 4 Tomaten, in dünnen Scheiben
- 250 g Mozzarella, abgetropft, in dünnen Scheiben
- 400 g Schinken, gekocht, in Scheiben (siehe Tipp)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2808 kJ / 671 kcal
- Protein
- 40 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 35 g
- Nasycený tuk
- 18 g
- Vláknina
- 5.6 g
- Sodík
- 1867 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Flammkuchen-Brezeln
50 Min
The-German-Hot-Dog
35 Min
Toad in the Hole (Kröte im Loch)
1 Std.
Gemüse-Kroketten-Auflauf mit Fleischbällchen
55 Min
Hasselback-Kartoffeln mit Blauschimmelkäse-Creme
1 Std. 20 Min
Kräuter-Tomaten-Knödel mit Gorgonzola-Speck-Sauce
2 Std.
Mais-Speck-Nudeln mit pochierten Eiern
50 Min
Holländische Käse-Eier
40 Min
Tortilla-Calzone
30 Min
Röstiauflauf mit Kasseler und Frischkäsesauce
1 Std.
Maultaschen in Honig-Senf-Sauce
45 Min
Schupfnudelgratin mit Wirsing und Kabanossi
1 Std.