Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 20 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 180 g Wasser
- 1 TL Zucker
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 400 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 ½ TL Salz
Pesto
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 20 g Pinienkerne
- ½ Knoblauchzehe
- 50 g Basilikumblätter, frisch
- 75 g Olivenöl
- 2 - 3 Prisen Salz
Belag und Fertigstellung
- Olivenöl zum Bestreichen
- 2 Fleischtomaten, groß, in je 6 Scheiben
- Pfeffer zum Würzen
- Salz zum Würzen
- 2 Kugeln Büffel-Mozzarella, abgetropft, in je 6 Scheiben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1236 kJ / 295 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kartoffelspalten mit Guacamole
40min
Überbackenes Baguette
45min
Tomatengnocchi mit Pesto
1h
Caprese Wraps
10min
Flammkuchen
1h 15min
Pizza Frescolina
1 Std. 40 Min
Pizza-Bruschetta
1h 30min
Tomaten-Rucola-Pizza
50min
Pizza Bianco mit Pesto und Mozzarella
1 Std. 25 Min
Veggie-bubble-up-Pizza
2h
Flammküchlein
1h 20min
Gemüse-Kopenhagener
45min