Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Quetschkartoffeln
- 600 g Wasser
- 1000 g festkochende Kartoffeln, mittelgroß, ungeschält
- 30 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 1 TL Paprika edelsüß
- 4 Prisen Salz
Quarkdip und Fertigstellung
- 1 Glas Senfgurken (Abtropfgew. 215 g)
- 60 g Rucola
- 250 g Magerquark
- 100 g Schmand
- 2 Prisen Salz
-
2
Prisen Piment d'Espelette
nebo 2 Prisen Cayenne-Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1336 kJ / 320 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 44 g
- Tuk
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rahmgemüse mit Kartoffeln
55 min
Unterwegs-Wraps
15 Min
Eisbergsalat mit Halloumi
40min
Kartoffelspieße mit Harissa-Mayo
50 min
Bagels mit Spinat-Frischkäse-Creme
15 Min
Würzige Basis-Tomatensauce
35 min
Pellkartoffeln mit zweierlei Dips
50 min
Vegetarische Fladenbrotpizza
30 Min
Senf-Joghurt-Dressing
10 min
Pellkartoffeln mit Mojo-Quark
50 min
Möhren-Erbsen-Gemüse
35 min
Kartoffelspalten mit Guacamole
40min