Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Quetschkartoffeln
- 600 g Wasser
- 1000 g festkochende Kartoffeln, mittelgroß, ungeschält
- 30 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 1 TL Paprika edelsüß
- 4 Prisen Salz
Quarkdip und Fertigstellung
- 1 Glas Senfgurken (Abtropfgew. 215 g)
- 60 g Rucola
- 250 g Magerquark
- 100 g Schmand
- 2 Prisen Salz
-
2
Prisen Piment d'Espelette
nebo 2 Prisen Cayenne-Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1336 kJ / 320 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 44 g
- Tuk
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Blumenkohl mit veganer Hollandaise und Knusperkartoffeln
1j
Kartoffelspalten mit Guacamole
40 min
Gefüllte Ofenkartoffeln mit Sour-Cream-Dip
1j 25 menit
Spaghetti Miracomix
20 min
Kartoffelspieße mit Harissa-Mayo
50 menit
Tomaten-Kräuter-Marinade
10 min
Kräuterquark
10 min
Quetsch-Kartoffeln mit scharfer Aioli
1j
Cheese Fries
45 Min
Pizza Bianco mit Pesto und Mozzarella
1j 25 menit
Eisbergsalat mit Croûtons und Joghurtdressing
30 min
Sahne-Dill-Dressing
5 min