
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Quetschkartoffeln
- 600 g Wasser
- 1000 g festkochende Kartoffeln mittelgroß, ungeschält
- 30 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 1 TL Paprika edelsüß
- 4 Prisen Salz
Quarkdip und Fertigstellung
- 1 Glas Senfgurken (Abtropfgew. 215 g)
- 60 g Rucola
- 250 g Magerquark
- 100 g Schmand
- 2 Prisen Salz
-
2
Prisen Piment d'Espelette
nebo 2 Prisen Cayenne-Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 320 kcal / 1336 kJ
- Protein
- 15 g
- Tuk
- 7 g
- Sacharidy
- 44 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gemüse-Grill-Pfännchen
25min
Eisbergsalat mit Croûtons und Joghurtdressing
30min
Kräuterquark
10min
Pellkartoffeln mit zweierlei Dips
50min
Tomatensauce für Tortellini-Auflauf
50min
Sahne-Dill-Dressing
5min
Senf-Joghurt-Dressing
10min
Kartoffelspalten mit Guacamole
40min
Pellkartoffeln mit Mojo-Quark
50min
Caprese Wraps
10min
Eisbergsalat für Eilige
10min
Spaghetti Miracomix
20min