Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 140 g Oliven, schwarz, entsteint
- 1 Würfel Hefe (40 g), zerbröselt
- 1 ¼ TL Zucker
- 250 g Wasser
- 500 Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 ¾ TL Salz
- 70 g Olivenöl und etwas mehr zum Beträufeln
- 800 g Dattel-Tomaten, geviertelt
- 2 Kugeln Mozzarella, abgetropft, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 40 g Balsamico, dunkel
- 8 Prisen Pfeffer
- 6 Stängel Basilikum, abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2690 kJ / 642 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 72 g
- Tuk
- 29 g
Alternativní recepty
Mediterraner Flammkuchen
35 Min
Tomaten-Rucola-Pizza
50 Min
Rom - Pizzataler
1sa 30 dk
Pizza mit Rucola und Parmaschinken
1h
Gefüllte mediterrane Baguettes
3 Std. 10 Min
Lasagne Caprese
1h
Tomatengnocchi mit Pesto
1h
Kartoffelspalten mit Guacamole
40 dk
Bruschetta mit Tomate und Mozzarella
25 Min
Flammkuchen mit Ziegenkäse und Pastrami
30 Min
Pizza-Focaccia mit Rucola und Joghurtdressing
3 godz.
Nudeln mit Käsesauce, Pesto und frischen Tomaten
45 Min