Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 200 g Wasser und etwas mehr zum Befeuchten
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 40 g Olivenöl und etwas mehr zum Bestreichen
- 1 TL Salz
- 1 Prise Zucker
- 1 Knoblauchzehe, klein
- 50 g Tomatenmark
- 250 g gemischte Antipasti, in Öl eingelegt, z. B. getrocknete Tomaten, Artischocken, gefüllte Peppadews, Oliven etc., grob gehackt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 823 kJ / 197 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 1.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hefeknoten mit Käse und Schinken
2hod. 30min
Focaccia mit Kirschtomaten
2h 45min
Fatayer mit Rinderhack
2 Std.
Mini-Focaccine
3h 30min
Pide mit Tomaten, Bergkäse und Mozzarella
1h 30min
Rom - Pizzataler
1h 30min
3-Käse-Focacce
1 Std. 40 Min
Pizzette "Tricolore"
1h 30min
Tomatenfocaccia mit Oliven
2 Std.
Pide mit Gemüsefüllung und Dip
1h 20min
Gözleme mit Feta
1h
Pizza Diavolo
1 Std. 15 Min