Zařízení & příslušenství
焦糖香蕉巧克力塔(30個)
Příprava 15min.
Celkový 3hod. 55min.
30 個
Suroviny
甜酥塔皮
-
低筋麵粉100 克
-
法國麵包粉75 克
-
冰糖粉70 克
-
鹽½ 茶匙
-
無鹽奶油 切小塊90 克
-
蛋35 克
檸檬杏仁奶油餡
-
奶油80 克
-
冰糖粉80 克
-
蛋80 克
-
杏仁粉80 克
-
低筋麵粉 (約8克)2 茶匙
-
檸檬皮屑½ 顆
裝飾
-
黑巧克力(可可含量50%)50 克
-
香蕉 (約2根)100 克
-
二砂糖50 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 個
Sodík
28.9 mg
Protein
1.7 g
Kalorie
508.8 kJ /
121.7 kcal
Tuk
6.9 g
Vláknina
0.6 g
Nasycený tuk
26.3 g
Sacharidy
14 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
名廚私房菜 - 呂昇達 II
9 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
玩轉鬆餅機
22 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan