Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g de Marsala seco
- 60 g de vino blanco seco
- 120 g de azúcar
- 6 yemas de huevo
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1047 kJ / 250 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Peras al vino dulce con sabayón
30min
Rabillo de ternera al chimichurri
2 godz.
Vitello tonnato (Ternera con salsa de atún)
13h
Sabayón clásico (Espesar)
15 Min
Masa quebrada
5 min
Mousse de chocolate
3h 20 min
Sabayón
15 Min
Sabayón
15 Min
Helado de sabayón
8ωρ. 15 λεπτ.
Islas flotantes
1h 45min
Helado de dulce de leche
12h 20min
Dulce de batata
45min