Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g de Marsala seco
- 60 g de vino blanco seco
- 120 g de azúcar
- 6 yemas de huevo
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1047 kJ / 250 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vitello tonnato (Ternera con salsa de atún)
13 Std.
Helado de dulce de leche
12h 20 min
Pavlova
5h 20min
Sabayón
15 Min
Islas flotantes
1h 45 min
Helado de sabayón
8 Std. 15 Min
Dulce de batata
45 min
Mousse de chocolate
3 Std. 20 Min
Sabayón
15 Min
Dulce de leche
2 Std. 50 Min
Sabayón clásico (Espesar)
15 Min
Mousse de frutos rojos
5h