Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 150 g de agua
- 130 g de leche
- 15 g de levadura prensada fresca
-
10
g de mantequilla
nebo 10 g de manteca de cerdo - 500 g de harina de fuerza (y un poco más para espolvorear)
- 1 cucharadita de sal
Relleno
- 8 - 10 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 2 dientes de ajo
- 300 g de pimiento rojo en trozos
- 300 g de cebolla en cuartos
-
250
g de tomate maduro en cuartos
nebo 250 g de tomate entero en conserva - 30 g de zumo de limón
- 1 cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 - 2 pellizcos de guindilla seca desmenuzada
- 500 g de carne picada de ternera (salpimentada)
- 1 cucharada de aceite (para untar las bandejas de horno)
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 882 kJ / 211 kcal
- Protein
- 7.29 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 9.97 g
- Vláknina
- 1.78 g
Alternativní recepty
Empanadas argentinas
1 Std. 50 Min
Regañás con ajonjolí
45 min
Panettone
3h
Soufflé de espinacas y dos quesos
35min
Pan de leche
2h 20min
Pastel de maíz
45 min
Calzone vegetariano
1 Std. 50 Min
Arroz criollo
45 min
Ñoquis de calabaza al queso taleggio
1h 10min
Pizza con tomate y mozzarella frescos
1 godz. 45 min
Empanadas criollas
3h
Empanadillas de maíz (empanadas de humita)
2h 30min