Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa de atún
- 300 g de aceite de girasol
- 80 g de atún en aceite escurrido
- 10 g de alcaparras (y algo más para servir)
- 3 filetes de anchoa en aceite
- 1 cucharadita de vinagre
- 1 huevo
- 1 yema de huevo
- 20 g de zumo de limón
- 2 pellizcos de sal (ajuste a su gusto)
Cocción de la ternera
- 1 redondo de ternera (800-1000 g)
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 1000 g de agua para el vapor
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2814 kJ / 675 kcal
- Protein
- 38.07 g
- Sacharidy
- 0.05 g
- Tuk
- 58.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ternera con salsa de atún (Vitello tonnato) para dos
5h 30 min
Rabillo de ternera al chimichurri
2h
Risotto
30 min
Asado frío con salsa de calabacín a la menta
1 Std.
Masa quebrada
5 Min
Quiche Lorraine
50 Min
Sabayón
15 Min
Vitello tonnato (Ternera con salsa de atún)
13h
Flan de ricota, cebolla y salvia
1 Std.
Salsa bearnesa
15 Min
Aleta de ternera con salsa barbacoa
1 Std.
Salsa holandesa
15 Min