Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa de atún
- 300 g de aceite de girasol
- 80 g de atún en aceite escurrido
- 10 g de alcaparras (y algo más para servir)
- 3 filetes de anchoa en aceite
- 1 cucharadita de vinagre
- 1 huevo
- 1 yema de huevo
- 20 g de zumo de limón
- 2 pellizcos de sal (ajuste a su gusto)
Cocción de la ternera
- 1 redondo de ternera (800-1000 g)
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 1000 g de agua para el vapor
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2814 kJ / 675 kcal
- Protein
- 38.07 g
- Sacharidy
- 0.05 g
- Tuk
- 58.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Espinacas a la crema con huevos poché
35min
Vitello tonnato (Ternera con salsa de atún)
13h
Rabillo de ternera al chimichurri
2 godz.
Masa quebrada
5 Min
Risotto
30 min
Masa sablé
1h 50 min
Quiche Lorraine
50min
Sabayón
15min
Galletas de queso y vinagreta de tomate
1 Std. 10 Min
Dip de queso con rabanitos
5 Min
Ternera con cebollitas, orejones y ciruelas
1h
Ternera con salsa de atún (Vitello tonnato) para dos
5 Std. 30 Min