
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa de atún
- 300 g de aceite de girasol
- 80 g de atún en aceite escurrido
- 10 g de alcaparras (y algo más para servir)
- 3 filetes de anchoa en aceite
- 1 cucharadita de vinagre
- 1 huevo
- 1 yema de huevo
- 20 g de zumo de limón
- 2 pellizcos de sal (ajuste a su gusto)
Cocción de la ternera
- 1 redondo de ternera (800-1000 g)
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 1000 g de agua para el vapor
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 675 kcal / 2814 kJ
- Protein
- 38.07 g
- Tuk
- 58.1 g
- Sacharidy
- 0.05 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Entraña a la plancha con patatas y salsa criolla
30min
Rabillo de ternera al chimichurri
2hod.
Espinacas a la crema con huevos poché
35min
Risotto
30min
Mousse de chocolate
3hod. 20min
Entraña de ternera al chimichurri
30min
Ternera con cebollitas, orejones y ciruelas
1hod.
Escabeche de berenjenas con mejillones
25hod. 50min
Sabayón
15min
Vitello tonnato (Ternera con salsa de atún)
13hod.
Vitello Tonnato (Ternera en salsa de atún)
4hod.
Ternera con salsa de atún (Vitello tonnato) para dos
5hod. 30min