Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g de granos de trigo
- 400 g de agua
-
30
g de levadura prensada fresca
nebo 3 cucharaditas de levadura de panadería deshidratada (12 g) - 120 g de suero de leche
- 150 g de harina de fuerza y algo más para espolvorear
- 2 cucharaditas de sal
- 1 cucharada de vinagre balsámico
- 1 cucharadita de malta en polvo
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada/loncha/rodaja
- Kalorie
- 291 kJ / 70 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 0 g
- Vláknina
- 2.5 g
Alternativní recepty
Panecillos bretzel
5 Std. 30 Min
Pan integral con salvado y ciruelas pasas
2 Std. 50 Min
Pan integral con muesli
4h
Pan rápido
50min
Brioche
8u.
Baguette
3h 45min
Hojaldre rápido
2 godz.
Pizza margarita
1h 45min
Pan plano de centeno
2 godz. 10 min
Pan de nueces
3h 45min
Hogaza de centeno, pipas y linaza
16h 50min
Pan básico
3h 45min