
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Esponja
- 50 g de agua
- 5 g de levadura prensada fresca
-
1
cucharada de azúcar
nebo 1 cucharada de miel (25 g) - 110 g de harina de fuerza
Masa de pan
- 300 g de agua
- 20 g de levadura prensada fresca
- 540 g de harina de fuerza
- 2 cucharaditas rasas de sal
- harina de fuerza para espolvorear
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 863 kJ / 206 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Sacharidy
- 41.2 g
- Tuk
- 1.1 g
- Nasycený tuk
- 0.1 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Sodík
- 396.3 mg
Alternativní recepty
Panes pita
1hod. 50min
Pan rápido
50min
Magdalenas
1hod.
Masa para empanadillas
1hod. 40min
Masa básica de pizza
1hod.
Brioche
8hod.
Baguette
3hod. 45min
Hojaldre rápido
2hod.
Pan rústico
2hod.
Colines integrales con semillas de amapola
2hod. 10min
Panecillos bretzel
5hod. 30min
Panecillos con semillas de amapola
2hod. 40min