Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de chalotas peladas
- 1 ramita de estragón fresco (sólo las hojas)
- 50 g de vino blanco seco
- 1 cucharada de vinagre (preferiblemente de estragón)
- 200 g de mantequilla en trozos
- 4 yemas de huevo
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- Nutriční hodnoty
- na 325 g
- Kalorie
- 7082.7 kJ / 1692.8 kcal
- Protein
- 12.1 g
- Sacharidy
- 12.8 g
- Tuk
- 176.7 g
- Nasycený tuk
- 108 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 2383.3 mg
Alternativní recepty
Aliño con vinagre balsámico
10 min
Rabillo de ternera al chimichurri
2 godz.
Bacalao con mantequilla de cítricos
50min
Salsa de tomate
40min
Salsa vizcaína
40min
Mayonesa
5 min
Salsa holandesa
15 Min
Salsa de vainilla (crema inglesa)
10 min
Aliño de naranja y curry
10 min
Vinagreta de mostaza y eneldo
5 min
Roux
10 min
Aliño de yogur
5 min