![Salsa bearnesa Salsa bearnesa](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/107547DC-1405-4A38-BC4B-1A938599A3BC/Derivates/F1605C66-B4A4-4AE2-9FAB-40889A336100.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de chalotas peladas
- 1 ramita de estragón fresco (sólo las hojas)
- 50 g de vino blanco seco
- 1 cucharada de vinagre (preferiblemente de estragón)
- 200 g de mantequilla en trozos
- 4 yemas de huevo
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- Nutriční hodnoty
- na 325 g
- Kalorie
- 7082.7 kJ / 1692.8 kcal
- Protein
- 12.1 g
- Sacharidy
- 12.8 g
- Tuk
- 176.7 g
- Nasycený tuk
- 108 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 2383.3 mg
Alternativní recepty
Salsa de Pedro Ximénez
35min
Roux
10min
Rabillo de ternera al chimichurri
2h
Salsa de tomate
40 分钟
Vitello tonnato (Ternera con salsa de atún)
13 Std.
Foie de pato
33h
Salsa vizcaína
40 分钟
Aliño de naranja y curry
10min
Salsa holandesa
15 分钟
Bacalao con mantequilla de cítricos
50 Min
Galets a la borgoñona
30 Min
Tortitas de patata
45 分钟