Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 330 g de agua
-
10
g de levadura prensada fresca desmenuzada
nebo 1 cucharadita de levadura de panadería deshidratada (4 g) - aceite para engrasar
- 500 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
- 1 ½ cucharaditas rasas de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 2531 kJ / 604 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 122 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 6.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Panecillos bretzel
5 Std. 30 Min
Pan rápido
50min
Brioche
8u.
Hojaldre rápido
2 godz.
Pan de leche
2 godz. 20 min
Pan rústico
2 godz.
Pizza margarita
1h 45min
Panes pita
1h 50min
Panecillos de aceite
1h 25min
Pan rápido sin horno para bocadillos
1 godz.
Croissants de mantequilla (Desayuno con diamantes)
5 Std. 30 Min
Pan básico
3h 45min