Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de leche
- 50 g de mantequilla (Lurpak®) en trozos (y un poco más para el molde)
-
20
g de levadura prensada fresca desmenuzada
nebo 2 cucharaditas de levadura de panadería deshidratada (8 g) - 20 - 60 g de azúcar
- 550 g de harina de fuerza
- 1 ½ cucharaditas rasas de sal
- 1 huevo ligeramente batido para pincelar la masa
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 391 kJ / 93 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 2 g
- Vláknina
- 0.7 g
Alternativní recepty
Pan de molde
3 Std.
Panes pita
1 Std. 50 Min
Medias noches
1 Std. 20 Min
Pan rápido
50 min
Brioche
8h
Baguette
3 godz. 45 min
Masa sablé
1 Std. 50 Min
Scones
30 min
Galletas de mantequilla
50 min
Panecillos tiernos para desayuno
2u. 20min
Panecillos tiernos con queso cremoso
1h 45 min
Pan básico
3 godz. 45 min