Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g d'échalotes
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 15 g d'huile d'olive
- 20 g de concentré de tomate
- 300 g de filets de poisson de roche (grondin, rascasse, tacaud, par ex.), coupés en morceaux
- 150 g de poireau, coupé en morceaux (2-3 cm)
- 150 g de carottes, coupées en morceaux (2-3 cm)
- 100 g de pomme de terre, coupée en morceaux (2-3 cm)
- 150 g de fenouil, coupé en morceaux (2-3 cm)
- 1000 g d'eau
- 1 c. à café de fumet de poisson déshydraté
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 445.7 kJ / 106 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 7.5 g
- Tuk
- 3.5 g
- Nasycený tuk
- 0.7 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 414.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Velouté aux saveurs marocaines
35 Min
Saumon entier rôti avec sauce épicée miso et gochujiang
7 godz. 30 min
Soupe hongroise aux champignons
30 Min
Soupe de poisson
20 min
Bourride
1 Std.
Marmite du pêcheur
50 Min
Bisque de crevettes et croûtons
1 Std.
Soupe de poisson
40 Min
Soupe de fruits de mer provençale
25 Min
Soupe de poisson de Majorque
40 Min
Vol-au-vent aux coquillages
1 Std. 5 Min
Bisque de crevettes
30 Min