Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g d'échalotes
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 15 g d'huile d'olive
- 20 g de concentré de tomate
- 300 g de filets de poisson de roche (grondin, rascasse, tacaud, par ex.), coupés en morceaux
- 150 g de poireau, coupé en morceaux (2-3 cm)
- 150 g de carottes, coupées en morceaux (2-3 cm)
- 100 g de pomme de terre, coupée en morceaux (2-3 cm)
- 150 g de fenouil, coupé en morceaux (2-3 cm)
- 1000 g d'eau
- 1 c. à café de fumet de poisson déshydraté
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 445.7 kJ / 106 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 7.5 g
- Tuk
- 3.5 g
- Nasycený tuk
- 0.7 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 414.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Calamars aux tomates, poivrons et paprika
45 min
Soupe de poisson
40 min
Ragoût de fruits de mer
1h 5 min
Velouté de moules et poireaux au pastis
35 min
Bisque de crevettes et croûtons
1h
Soupe de moules à la citronnelle
55 min
Soupe de poisson de Majorque
40 min
Soupe de fruits de mer provençale
25 min
Soupe de poisson
20min
Calamars farcis comme en Algarve
1h 10 min
Gâteau de semoule à l'eau de rose (Namoura)
4h 40 min
Soupe de poisson au curry
45 min