Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g d'échalotes
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 15 g d'huile d'olive
- 20 g de concentré de tomate
- 300 g de filets de poisson de roche (grondin, rascasse, tacaud, par ex.), coupés en morceaux
- 150 g de poireau, coupé en morceaux (2-3 cm)
- 150 g de carottes, coupées en morceaux (2-3 cm)
- 100 g de pomme de terre, coupée en morceaux (2-3 cm)
- 150 g de fenouil, coupé en morceaux (2-3 cm)
- 1000 g d'eau
- 1 c. à café de fumet de poisson déshydraté
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 445.7 kJ / 106 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 7.5 g
- Tuk
- 3.5 g
- Nasycený tuk
- 0.7 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 414.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quiche aux fruits de mer, ail et persil
1h 45 min
Soupe de fruits de mer provençale
25min
Soupe de haricots blancs à la tomate et magret séché
12h 55min
Soupe portugaise à la morue
30min
Pizza aux fruits de mer
2 godz. 15 min
Soupe de poisson
20min
Moules à la sauce tomate épicée
45min
Soupe de poisson
40min
Bisque de crevettes et croûtons
1h
Soupe de poisson de Majorque
40min
Bisque de crevettes
30min
Marmite du pêcheur
50min