Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g d'huile de friture
- 2 brins de persil frais, équeutés
- 2 brins de cerfeuil frais, équeutés
- 2 branches de thym citron, effeuillées
- 1 jaune d'œuf
- 150 g d'eau très froide
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 50 g de fécule
- 100 g de farine de blé
- 1 pincée de sel
- 800 g de calamars, coupés en anneaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 259.8 kJ / 61.8 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Sacharidy
- 3.9 g
- Tuk
- 3.3 g
- Nasycený tuk
- 0.6 g
- Vláknina
- 0.1 g
- Sodík
- 69.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ragoût de poulpe méditerranéen
1 Std. 35 Min
Tielle sétoise
3sa 30 dk
Ravioles à l'encre de seiche et bouillon corsé
50 min
Seiches marinées à l'huile d'olive et au citron
1 Std. 35 Min
Rikakats (Roulés à la feta et aux herbes)
30 Min
Mijoté de poulpe à la tomate et à la menthe
1 Std. 10 Min
Tortilla au piment poblano et au poulet
40min
Friture d'anchois, sauce tartare
40min
Calamars farcis comme en Algarve
1 Std. 10 Min
Sauce américaine
55 Min
Beignets de crevettes
35min
Rouille
10min