Tempura de calamars

Tempura de calamars

4.3 18 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 40min.
35 pièces

Suroviny

  • 500 g d'huile de friture
  • 2 brins de persil frais, équeutés
  • 2 brins de cerfeuil frais équeutés
  • 2 branches de thym citron effeuillées
  • 1 jaune d'œuf
  • 150 g d'eau très froide
  • 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
  • 50 g de fécule
  • 100 g de farine de blé
  • 1 pincée de sel
  • 800 g de calamars coupés en anneaux

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 pièce

Sodík 69.1 mg
Protein 4.1 g
Kalorie 259.8 kJ / 61.8 kcal
Tuk 3.3 g
Vláknina 0.1 g
Nasycený tuk 0.6 g
Sacharidy 3.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...