Tempura de calamars
TM6 TM5

Tempura de calamars

4.3 (17 hodnocení)

Suroviny

  • 500 g d'huile de friture
  • 2 brins de persil frais, équeutés
  • 2 brins de cerfeuil frais, équeutés
  • 2 branches de thym citron, effeuillées
  • 1 jaune d'œuf
  • 150 g d'eau très froide
  • 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
  • 50 g de fécule
  • 100 g de farine de blé
  • 1 pincée de sel
  • 800 g de calamars, coupés en anneaux

Nutriční hodnoty
na 1 pièce
Kalorie
259.8 kJ / 61.8 kcal
Protein
4.1 g
Sacharidy
3.9 g
Tuk
3.3 g
Nasycený tuk
0.6 g
Vláknina
0.1 g
Sodík
69.1 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty