Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g d'huile de friture
- 2 brins de persil frais, équeutés
- 2 brins de cerfeuil frais, équeutés
- 2 branches de thym citron, effeuillées
- 1 jaune d'œuf
- 150 g d'eau très froide
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 50 g de fécule
- 100 g de farine de blé
- 1 pincée de sel
- 800 g de calamars, coupés en anneaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 259.8 kJ / 61.8 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Sacharidy
- 3.9 g
- Tuk
- 3.3 g
- Nasycený tuk
- 0.6 g
- Vláknina
- 0.1 g
- Sodík
- 69.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mijoté de poulpe à la tomate et à la menthe
1h 10min
Tahin
15 Min
Ragoût de poulpe méditerranéen
1 Std. 35 Min
Raviolis de crevettes
50min
Soupe de poisson
20min
Poulpe mariné
7u. 5min
Salade de poulpe sous-vide
8h
Bisque de crevettes
30 Min
Calamars Assam
30 Min
Calamars farcis comme en Algarve
1h 10min
Nems aux crevettes et à la sauce aigre-douce
1h 15min
Rouille
10 Min