
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g d'huile de friture
- 2 brins de persil frais, équeutés
- 2 brins de cerfeuil frais équeutés
- 2 branches de thym citron effeuillées
- 1 jaune d'œuf
- 150 g d'eau très froide
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 50 g de fécule
- 100 g de farine de blé
- 1 pincée de sel
- 800 g de calamars coupés en anneaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 61.8 kcal / 259.8 kJ
- Protein
- 4.1 g
- Tuk
- 3.3 g
- Sacharidy
- 3.9 g
- Vláknina
- 0.1 g
- Nasycený tuk
- 0.6 g
- Sodík
- 69.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Poulet sauce Adobo et purée de bananes plantain
1hod. 15min
Tempuras de légumes et crevettes
25min
Salade de poulpe sous-vide
8hod.
Soupe aux boulettes de poulet et crevettes
45min
Tielle sétoise
3hod. 30min
Ragoût de langouste
1hod. 35min
Sauce vierge
10min
Langoustines au basilic
30min
Brochettes de poulet aux épices
2hod. 40min
Calamars farcis comme en Algarve
1hod. 10min
Beignets de crevettes
35min
Acras de morue
24hod.