Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Blinis
- 100 g Buchweizen
- 200 g Milch
- ½ Würfel frische Hefe (20 g)
- ¼ TL Zucker
- 40 g Mehl
- 1 Ei
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
Paprikaragout und Fertigstellung
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g Olivenöl und mehr zum Braten
- 300 g rote Paprika, in Streifen (ca. 1 x 4 cm)
- 30 g Tomatenmark
- 50 g Wasser
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 2 TL Paprika edelsüß
- ½ TL Zucker
- 1 EL Petersilie, getrocknet
- 100 g Crème fraîche
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1562 kJ / 373 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 3.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Grusel-Pizza
7h
Fenchel-Tomatensugo mit Salami
25 min
Pikante Auberginen-Pizza mit Ziegenkäse
1h 30min
Rote-Bete-Schmarrn mit Knoblauchdip
50 min
Pizza mit Ratatouille
3 Std.
Baconwaffeln mit Kräuterzwiebeln
45 min
Portugiesische Croissants
1u. 50min
Zucchinipiccata
35 min
Orientalische Fischfrikadellen mit Tomatensauce und Couscous
1h 10 min
Gemüsepizza mit Ei
1u. 50min
Glasgow - Kräuter-Crumpets mit Pfefferbutter
1h
Brotfrikadellen
25 min