Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 170 g de beurre, coupé en morceaux (150 g préalablement congelés et 20 g pour le caramel)
- 1 pincée de sel
- 65 g d'eau, froide et 3 c. à soupe pour le caramel
- 100 g de sucre en poudre
- 4 bananes, coupées en deux dans la longueur
- 5 c. à soupe de rhum (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1951.5 kJ / 467.7 kcal
- Protein
- 3.3 g
- Sacharidy
- 50.8 g
- Tuk
- 23.7 g
- Nasycený tuk
- 15.5 g
- Vláknina
- 4.8 g
- Sodík
- 37.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tatin de poire au caramel
1h 10 min
Gâteau cubain au rhum et à la banane
1u.
Gâteau nantais d'Eric Guérin
2h
Tarte à la mangue et au citron vert
2 godz. 30 min
Tarte Tatin
1u.
Pai ananas
2h
Gâteau cœur à l'ananas
45min
Tarte aux poires à l'ancienne
1h 10 min
Tarte au citron de Menton
1 Std. 15 Min
Gâteau basque à la confiture de cerises
50min
Tarte aux noix
3h
Gâteau au chocolat, aux noix et aux bananes caramélisées
50min