Salsa vizcaína

Salsa vizcaína

4.6 42 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 40min.
500 g

Suroviny

  • 200 g de cebolla en cuartos
  • 300 g de cebolla roja en cuartos
  • 2 dientes de ajo
  • 100 g de jamón serrano en dados
  • 100 g de aceite de oliva virgen extra
  • 20 g de pulpa de pimiento choricero
  • 1 pellizco de cayena molida (volitelně)
  • 100 g de agua

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 500 g

Sodík 2722 mg
Protein 36.1 g
Kalorie 5624 kJ / 1344.2 kcal
Tuk 109.5 g
Vláknina 8.6 g
Nasycený tuk 18.2 g
Sacharidy 59.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...