
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de cebolla en cuartos
- 300 g de cebolla roja en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 100 g de jamón serrano en dados
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 20 g de pulpa de pimiento choricero
- 1 pellizco de cayena molida (volitelně)
- 100 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 500 g
- Kalorie
- 1344.2 kcal / 5624 kJ
- Protein
- 36.1 g
- Tuk
- 109.5 g
- Sacharidy
- 59.1 g
- Vláknina
- 8.6 g
- Nasycený tuk
- 18.2 g
- Sodík
- 2722 mg
Alternativní recepty
Salsa de tomate
40min
Albóndigas en salsa española
55min
Arroz caldoso
1hod. 15min
Sopa de pescado
55min
Salsa de Pedro Ximénez
35min
Salsa bearnesa
15min
Sofrito de cebolla y ajo
10min
Bacalao con mantequilla de cítricos
50min
Pak choi salteado
10min
Aliño con vinagre balsámico
10min
Puré de patata y verduras
45min
Salsa verde
20min