Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de cebolla en cuartos
- 300 g de cebolla roja en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 100 g de jamón serrano en dados
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 20 g de pulpa de pimiento choricero
- 1 pellizco de cayena molida (volitelně)
- 100 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 500 g
- Kalorie
- 5624 kJ / 1344.2 kcal
- Protein
- 36.1 g
- Sacharidy
- 59.1 g
- Tuk
- 109.5 g
- Nasycený tuk
- 18.2 g
- Vláknina
- 8.6 g
- Sodík
- 2722 mg
Alternativní recepty
Sopa de pescado
55 Min
Salsa de Pedro Ximénez
35 min
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45 Min
Salsa de torta del Casar
10 min
Salsa de tomate
40 Min
Calamares en su tinta
1h 5 min
Pollo al chilindrón
45 Min
Albóndigas en salsa española
55 Min
Croquetas de jamón con bechamel rápida
9 Std. 15 Min
Salsa bearnesa
15 Min
Salsa verde
20 Min
Puré de patata y verduras
45 Min