Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de jamón serrano en dados
- 2 huevos duros
- 50 g de aceite de oliva Suave La Española
- 100 g de mantequilla
- 30 g de cebolla
- 170 g de harina
- 800 g de leche entera a temperatura ambiente
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 1 pellizco de pimienta molida
- 2 pellizcos de sal (ajuste al gusto)
Para rebozar y freír
- 4 huevos
- 200 g de pan rallado
- aceite de oliva Suave La Española, abundante (para freír)
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 312.2 kJ / 74.6 kcal
- Protein
- 2.9 g
- Sacharidy
- 6.4 g
- Tuk
- 4.1 g
- Nasycený tuk
- 1.8 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 130.1 mg
Alternativní recepty
Croquetas de mejillones
9h 10min
Croquetones de picadillo de chorizo
9h 15min
Pastel de cabracho
2 Std. 50 Min
Calamares en su tinta
1h 5min
Albóndigas en salsa española
55 min
Lasaña boloñesa
2 godz. 30 min
Croquetas de bacalao con queso manchego
12 godz. 40 min
Croquetas de queso cabrales con salsa de membrillo
9h 30min
Croquetas de gambas
9h 10min
Tigres
1 godz.
Las croquetas del Echaurren (Francis Paniego)
12 godz. 50 min
Pan rallado
5 min