Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de aceite de oliva virgen extra Gourmet Hojiblanca La Española
- 4 huevos duros (para decorar)
- 100 g de jamón serrano en dados (para decorar)
- 1 - 2 dientes de ajo
- 1000 g de tomates maduros y rojos, en mitades
- 1 cucharadita de sal
- 150 g de miga de pan blanco (del día anterior)
- 30 g de vinagre
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1771 kJ / 424 kcal
- Protein
- 13.04 g
- Sacharidy
- 18.15 g
- Tuk
- 33.19 g
Alternativní recepty
Crema de calabacín
25 min
Pisto para dos
20 min
Salmorejo para dos
45 min
Pisto
45 min
Salmorejo de mango con bastones de berenjena crujiente
50min
Ajoblanco
5 Min
Gazpacho
10 min
Salsa de Pedro Ximénez
35min
Alioli
10 min
Tomate frito
25 min
Salmorejo de remolacha
30 min
Croquetas de cocido madrileño
9 Std. 15 Min