Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 75 g di burro
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 4 foglie di basilico, lavate ed asciugate
- 150 g di fette biscottate
- 100 g di panna da cucina
- 6 g di fogli di gelatina, ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
- 200 g di formaggio fresco spalmabile
- 100 g di ricotta fresca, ben sgocciolata
- 100 g di yogurt naturale senza zucchero
- 1 cucchiaino colmo di concentrato di pomodoro
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 pomodori di media grandezza a cubetti
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1201 kJ / 287 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Sacharidy
- 14.8 g
- Tuk
- 23.4 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Palline al prosciutto
1 godz. 30 min
Polpette di mortadella
20 min
Crostini di pane di segale con mele e Montasio
30 min
Cheesecake al pesto genovese
9 Std.
Mini cheesecake salate al basilico
3h 30min
Patè di melanzane con coulis di pomodori
2h
Cheesecake in bicchierino al gorgonzola e noci con miele
4h 50min
Mattonella allo yogurt con mirtilli
6h 20min
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1 godz. 30 min
Crema spalmabile ai pomodori secchi
10min
Paccheri filanti al gratin
1h 35 min.
Crostini di pane bianco con mousse al prosciutto crudo
5h 10min