Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 12 g de cèpes séchés
- 30 g d'eau
- 100 g de champignons portobello frais, coupés grossièrement en morceaux
- 60 g d'échalotes, coupées en deux
- 50 g de beurre, coupé en morceaux
- 120 g de vin blanc sec
- 200 g de bouillon de poule
- 125 g de crème, env. 18% m.g.
- ¼ - ½ c. à café de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 25 g de farine de blé
- Nutriční hodnoty
- na 1 bocal
- Kalorie
- 3309 kJ / 789 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 62 g
- Nasycený tuk
- 49 g
- Vláknina
- 10.3 g
- Sodík
- 1636 mg
Alternativní recepty
Caraméliser 400-500 g d'oignons
50 Min
Sauce champignons à la crème et au vin blanc
30 Min
Mijoté de bœuf, sauce champignons
4h 10min
Sauce hollandaise
15min
Sauce soubise
30 Min
Mayonnaise
5 Min
Sauce Messine
10 Min
Sauce au poivre
25 Min
Oignons caramélisés (200 g)
40 λεπτ.
Sauce béchamel Mode Sauce
15min
Caraméliser 200 g d'oignons
40 λεπτ.
Rissoler 350 g d'échalotes
25 Min