Sauce champignons à la crème et au vin blanc

Sauce champignons à la crème et au vin blanc

4.7 574 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
1 bocal

Suroviny

  • 12 g de cèpes séchés
  • 30 g d'eau
  • 100 g de champignons portobello frais coupés grossièrement en morceaux
  • 60 g d'échalotes coupées en deux
  • 50 g de beurre coupé en morceaux
  • 120 g de vin blanc sec
  • 200 g de bouillon de poule
  • 125 g de crème, env. 18% m.g.
  • ¼ - ½ c. à café de sel
  • 2 pincées de poivre moulu
  • 25 g de farine de blé

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 bocal

Sodík 1636 mg
Protein 13 g
Kalorie 3309 kJ / 789 kcal
Tuk 62 g
Vláknina 10.3 g
Nasycený tuk 49 g
Sacharidy 27 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...