Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 12 g de cèpes séchés
- 30 g d'eau
- 100 g de champignons portobello frais, coupés grossièrement en morceaux
- 50 g de beurre, coupé en morceaux
- 60 g d'échalotes, coupées en deux
- 120 g de vin blanc sec
- 200 g de bouillon de poule
- 125 g de crème, env. 18% m.g.
- 25 g de farine de blé
- ¼ - ½ c. à café de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 bocal
- Kalorie
- 3309 kJ / 789 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 62 g
- Nasycený tuk
- 49 g
- Vláknina
- 10.3 g
- Sodík
- 1636 mg
Alternativní recepty
Sauce béchamel Mode Sauce
15min
Mijoté de bœuf, sauce champignons
4h 10min
Sauce champignons à la crème et au vin blanc
30min
Sauce au poivre
25min
Sauce hollandaise
15min
Cuisson du riz basmati
35 Min
Mayonnaise
5min
Purée de pommes de terre
45min
Sauce choron
20min
Sauce soubise
30min
Sauce Messine
10min
Oignons caramélisés (200 g)
40min