Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 - 450 g de riz long complet
- 500 - 900 g d'eau
- ½ - 1 c. à café de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1150 kJ / 275 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 58 g
- Tuk
- 2 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 355 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cuisson du boulgour moyen
35 Min
Cuisson de l'épeautre perlé
35 Min
Rissoler lardons et champignons
20 min
Cuisson du riz basmati
35 Min
Cuisson du riz basmati
35 Min
Cuisson du riz long blanc
35 Min
Cuisson du riz
25 Min
Rissoler 300 g d'oignons
20 min
Cuisson du riz au jasmin
35 Min
Pommes de terre et patates douces vapeur (200-600 g)
30 Min
Rissoler 300 g de champignons frais
25 Min
Pommes de terre nouvelles vapeur
35 Min