
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g d'oignon rouge
- 40 g de speck en lamelles
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 350 g de tomates concassées en conserve
- 75 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 500 g de gnocchi
- 40 g de Pecorino Romano râpé
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 294 kcal / 1230 kJ
- Protein
- 12 g
- Tuk
- 6 g
- Sacharidy
- 46 g
Alternativní recepty
Fregola sarda, tomates, lardons et petits pois
35min
Orecchiette, courgettes, tomates et pois chiches
40min
Gnocchis à la carbonara
15min
Risotto au pesto et au chèvre
30min
"Crozotto" aux girolles, jambon et beaufort
35min
Pipe rigate gratinés
1hod.
Gratin de gnocchi au Mont-d'Or
1hod. 15min
Tortellini au fromage, bouillon aux petits pois
25min
Tortellini au bouillon, tomate et basilic
25min
Gratin gourmand de macaroni
50min
Pâtes au gorgonzola
40min
One pot pasta pancetta, crème, noix, ciboulette
20min