Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g de parmesan, coupé en morceaux
- 80 g de jambon de Bayonne, dégraissé
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 10 g d'huile d'olive
- 1000 g d'eau
- ½ cube de bouillon de légumes
- 300 g de pâtes sèches, type macaroni
- 120 g de tomates cerise, coupées en deux
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 50 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 2 c. à soupe de pesto de basilic
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1982.5 kJ / 473.5 kcal
- Protein
- 20.5 g
- Sacharidy
- 52.3 g
- Tuk
- 19 g
- Nasycený tuk
- 7.8 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 561.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Linguine aux champignons et aux lardons
30 Min
Pipe rigate gratinés
1 Std.
Spaghetti à la crème de poivron et au chorizo
50min
Pâtes à la feta, tomates et olives
25 Min
Linguine au chèvre frais et pesto de roquette
35min
One pot pasta au bleu et aux champignons
30 Min
Salade de farfalle à la grecque
25 Min
Tortellini au bouillon, tomate et basilic
25 Min
One pot pasta pancetta, crème, noix, ciboulette
20 Min
Sauce tomate-basilic et jambon cru
40 Min
Coquillettes chorizo-comté
15 Min
Pâtes au jambon et au chorizo
30 Min