Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g de parmesan, coupé en morceaux
- 80 g de jambon de Bayonne, dégraissé
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 10 g d'huile d'olive
- 120 g de tomates cerise, coupées en deux
- 1000 g d'eau
- ½ cube de bouillon de légumes
- 300 g de pâtes sèches, type macaroni
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 50 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 2 c. à soupe de pesto de basilic
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1982.5 kJ / 473.5 kcal
- Protein
- 20.5 g
- Sacharidy
- 52.3 g
- Tuk
- 19 g
- Nasycený tuk
- 7.8 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 561.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
"Perlotto" express, petits pois et jambon
15 Min
Pâtes à la feta, tomates et olives
25 min.
Gnocchi à l'amatriciana
25 min.
Sauce tomate-basilic et jambon cru
40 Min
Pipe rigate gratinés
1h
Coquillettes chorizo-comté
15 Min
Œufs à la mexicaine et au guacamole
30 Min
One pot pasta pancetta, crème, noix, ciboulette
20 Min
Pâtes complètes, sauce au basilic
30 Min
Tortellini au bouillon, tomate et basilic
25 min.
Salade de pâtes au pesto de poivron
30 Min
Capellini aux merguez et tomates séchées
30 Min