Kompatibilní verze
Panna cotta au chocolat blanc et fruit de la passion
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La panna cotta
- 500 g de demi-crème
- 30 g de sucre
- 2 feuilles de gélatine, ramollies env. 5 minutes dans de l’eau froide, essorées
- 50 g de chocolat blanc, en morceaux (2 cm)
Le coulis de fruit de la passion
- 100 g de jus d'orange
- 1 c. à café d'amidon de maïs (par ex. Maïzena)
- 2 c. à soupe de miel liquide
- 4 fruits de la passion, coupés en deux, pulpe prélevée
Le dressage
- 20 g de chocolat blanc (voir conseil)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2139 kJ / 513 kcal
- Protein
- 5.8 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 38 g
Alternativní recepty
Panna cotta
6hod. 15min
Caramels à la crème
2h
Mousse au thon
5 Min
Mille-feuilles
2h 25min
Crumble au chocolat blanc, citron vert et à la mangue
2h 45min
Tourte aux amandes et chocolat blanc
2h 50 min
Vin chaud
20 Min
Cheesecake New York
6 godz. 30 min
Volcan au chocolat
15 Min
Gâteau aux carottes argovien
2h
Mousse au Toblerone®
3h 10min
Gâteau aux carottes
1 Std. 10 Min