Kompatibilní verze
Panna cotta au chocolat blanc et fruit de la passion
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La panna cotta
- 500 g de demi-crème
- 30 g de sucre
- 2 feuilles de gélatine, ramollies env. 5 minutes dans de l’eau froide, essorées
- 50 g de chocolat blanc, en morceaux (2 cm)
Le coulis de fruit de la passion
- 100 g de jus d'orange
- 1 c. à café d'amidon de maïs (par ex. Maïzena)
- 2 c. à soupe de miel liquide
- 4 fruits de la passion, coupés en deux, pulpe prélevée
Le dressage
- 20 g de chocolat blanc (voir conseil)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2139 kJ / 513 kcal
- Protein
- 5.8 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 38 g
Alternativní recepty
Mousse au thon
5 Min
Petits fondants au chocolat accompagnés de sorbet à la mangue et fruit de la passion
4h 15min
Sauce cocktail
5 Min
Sauce hollandaise
15min
Brownies
45min
Crumble au chocolat blanc, citron vert et à la mangue
2h 45min
Panna cotta
6 Std. 15 Min
Pannacotta au coulis de mangue
4h 15min
Mousse au Toblerone®
3 Std. 10 Min
Dip au fromage frais et aux herbes
10 Min
Coulis de framboises
10 Min
Cheesecake New York
6h 30min