Kompatibilní verze
Panna cotta au chocolat blanc et fruit de la passion
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La panna cotta
- 500 g de demi-crème
- 30 g de sucre
- 2 feuilles de gélatine, ramollies env. 5 minutes dans de l’eau froide, essorées
- 50 g de chocolat blanc, en morceaux (2 cm)
Le coulis de fruit de la passion
- 100 g de jus d'orange
- 1 c. à café d'amidon de maïs (par ex. Maïzena)
- 2 c. à soupe de miel liquide
- 4 fruits de la passion, coupés en deux, pulpe prélevée
Le dressage
- 20 g de chocolat blanc (voir conseil)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2139 kJ / 513 kcal
- Protein
- 5.8 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 38 g
Alternativní recepty
Caramels au beurre salé
1 godz. 45 min
Amandes cacao moka
50min
Mousse au thon
5min
Coulis de framboises
10min
Frappé banana split
15min
Crumble au chocolat blanc, citron vert et à la mangue
2h 45min
Panna cotta
6h 15min
Tarte aux pommes façon crumble (TM6)
2h 30min
Pannacotta au coulis de mangue
4h 15min
Tiramisu stracciatella
2h 30min
Carac (Tartelette au chocolat)
2h
Mousse au Toblerone®
3h 10min