Panna cotta au chocolat blanc et fruit de la passion

Panna cotta au chocolat blanc et fruit de la passion

4.7 50 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 6hod. 40min.
6 portions

Suroviny

La panna cotta
  • 500 g de demi-crème
  • 30 g de sucre
  • 2 feuilles de gélatine ramollies env. 5 minutes dans de l’eau froide, essorées
  • 50 g de chocolat blanc en morceaux (2 cm)
Le coulis de fruit de la passion
  • 100 g de jus d'orange
  • 1 c. à café d'amidon de maïs (par ex. Maïzena)
  • 2 c. à soupe de miel liquide
  • 4 fruits de la passion coupés en deux, pulpe prélevée
Le dressage
  • 20 g de chocolat blanc (voir conseil)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 5.8 g
Kalorie 2139 kJ / 513 kcal
Tuk 38 g
Sacharidy 36 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...