Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 g d'eau
- 800 g de poulpe entier (voir "Conseil(s)")
- 20 g d'huile d'olive
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1642 kJ / 391 kcal
- Protein
- 65.5 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 14 g
- Nasycený tuk
- 2.5 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 1646.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salade de poulpe sous-vide
8 godz.
Salade de fruits de mer et légumes croquants
3h
Seiche à l'ail et à la coriandre
1h 15min
Opérette de fruits de mer
1h 40min
Tempura de calamars
40 min
Pavé de morue aux légumes-racines en aïoli
55 min
Ragoût de poulpe méditerranéen
1h 35 min.
Bulots au court-bouillon
2h
Seiche à la sauce tomate
1h 15min
Rouille
10min
Mijoté de poulpe à la tomate et à la menthe
1 godz. 10 min
Aïoli
10min