Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 g d'eau
- 800 g de poulpe entier (voir "Conseil(s)")
- 20 g d'huile d'olive
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1642 kJ / 391 kcal
- Protein
- 65.5 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 14 g
- Nasycený tuk
- 2.5 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 1646.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Daube de l'Aubrac
17h 30min
Seiche à la sauce tomate
1 godz. 15 min
Salade de poulpe sous-vide
8 godz.
Ragoût de poulpe méditerranéen
1h 35min
Gambas au romarin
40 Min
Timbales vapeur de riz gluant au porc
2 Std. 35 Min
Mijoté de poulpe à la tomate et à la menthe
1 godz. 10 min
Calamars sous-vide
4h 15min
Calamars farcis comme en Algarve
1 godz. 10 min
Bourride
1 Std.
Rouille
10 Min
Aïoli
10 Min