Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 - 500 g d'épeautre perlé
- 400 - 700 g d'eau
- ½ - 1 ½ c. à café de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 910.6 kJ / 217.5 kcal
- Protein
- 10.6 g
- Sacharidy
- 37.8 g
- Tuk
- 0.9 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 37.8 g
- Sodík
- 0.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cuisson du boulgour moyen
35min
Cuire du riz long complet
55min
Dorer 250 g de poulet en lanières
15 min
Rissoler un mélange d'ail et d'oignons
20min
Rissoler lardons et champignons
20min
Cuisson de l'épeautre complet
35min
Cuisson du riz basmati
35min
Cuisson du riz long blanc
35min
Rissoler 300 g d'oignons
20min
Cuisson du millet
45 min
Rissoler des oignons
20min
Rissoler 400 g d'aubergines
35min