Zařízení & příslušenství
Cuisson de l'épeautre perlé
Příprava 5min.
Celkový 35min.
8 portions
Suroviny
-
200 - 500 g d'épeautre perlé
-
400 - 700 g d'eau
-
½ - 1 ½ c. à café de sel
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
0.6 mg
Protein
10.6 g
Kalorie
910.6 kJ /
217.5 kcal
Tuk
0.9 g
Vláknina
37.8 g
Nasycený tuk
0 g
Sacharidy
37.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Mode rice cooker
8 recepty/-ů
Francie
Francie
Mohlo by se vám také líbit...
Cuisson de l'épeautre complet
35min.
Cuisson du boulgour moyen
35min.
Rissoler un mélange de légumes pour une soupe ou un ragoût
25min.
Rissoler 300 g de champignons frais
25min.
Rissoler 200 g de courgettes
20min.
Faire sauter 400 g de carottes en bâtonnets
20min.
Rissoler des aubergines
35min.
Rissoler 200 g d'aubergine
30min.
Rissoler des échalotes
20min.
Dorer 200 g d'oignons
25min.
Rissoler 300 g d'oignons
20min.
Rissoler des oignons
20min.