Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 - 500 g d'épeautre perlé
- 400 - 700 g d'eau
- ½ - 1 ½ c. à café de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 910.6 kJ / 217.5 kcal
- Protein
- 10.6 g
- Sacharidy
- 37.8 g
- Tuk
- 0.9 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 37.8 g
- Sodík
- 0.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rissoler 200 g de courgettes
20min
Cuisson de l'épeautre complet
35 min
Cuire du riz long complet
55 min
Cuisson du boulgour moyen
35 min
Dorer 250 g de poulet en lanières
15 Min
Faire sauter 200 g de carottes en bâtonnets
15 Min
Rissoler 200 g d'aubergine
30 min
Rissoler lardons et champignons
20min
Cuisson du riz au jasmin
35 min
Rissoler 300 g de champignons frais
25 min
Rissoler 400 g d'aubergines
35 min
Dorer 250 g de poulet en cubes
15 Min