Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 - 3 ramitas de estragón fresco (solo las hojas, reserve los tallos)
- 2 - 3 ramitas de perejil fresco (solo las hojas, reserve los tallos)
- 50 g de tomate
- 80 g de chalotas
- 80 g de vinagre de vino blanco
- 180 g de mantequilla en trozos
- 4 yemas de huevo
- ¼ - ½ cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 - 2 cucharaditas de tomate concentrado
- Nutriční hodnoty
- na 200 g
- Kalorie
- 7899 kJ / 1885 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 195 g
- Nasycený tuk
- 104 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Sodík
- 1335 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mayonesa a la francesa
5 Min
Risotto al parmesano
35 Min
Migas con chorizo y uvas (HESTAN CUE)
40 λεπτ.
Muslitos de codorniz con salsa de tamarindo
40 λεπτ.
Salsa bearnesa (Espesar)
20min
Alioli
10 Min
Bocaditos de zanahoria con crema de mozzarella
1h 40min
Salsa soubise (Espesar)
30 Min
Muslos de pollo crispy cajún con salsa Alfredo
1h
Pollo al vino tinto (Coq au vin)
9 godz.
Salsa a la pimienta
20min
Tortitas de chocolate con salsa y nata montada (HESTAN CUE)
45min