
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 - 3 ramitas de estragón fresco (solo las hojas, reserve los tallos)
- 2 - 3 ramitas de perejil fresco (solo las hojas, reserve los tallos)
- 50 g de tomate
- 80 g de chalotas
- 80 g de vinagre de vino blanco
- 180 g de mantequilla en trozos
- 4 yemas de huevo
- ¼ - ½ cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 - 2 cucharaditas de tomate concentrado
- Nutriční hodnoty
- na 200 g
- Kalorie
- 1885 kcal / 7899 kJ
- Protein
- 27 g
- Tuk
- 195 g
- Sacharidy
- 10 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Nasycený tuk
- 104 g
- Sodík
- 1335 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarta de queso con sidra
1hod.
Magret de pato con salsa de granada
45min
Pierna de cordero a la mostaza y menta
2hod. 30min
Carpaccio de pez espada marinado con ensalada de rabanitos y pepino
48hod.
Frosting de chocolate y mantequilla
10min
Caldereta de cordero
40min
Mousse tres chocolates
3hod. 15min
Tarta Joker
5hod.
Salsa bearnesa (Espesar)
20min
Estofado de ternera en hogaza de pan (Cocción lenta)
4hod. 30min
Calabacines dorados con salsa romesco (HESTAN CUE)
40min
Salsa a la pimienta
20min