Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de leche
- 4 yemas de huevo
- 50 g de azúcar
- 1 vaina de vainilla
- Nutriční hodnoty
- na 400 g
- Kalorie
- 3709 kJ / 885 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 65 g
- Tuk
- 55 g
- Nasycený tuk
- 19 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Sodík
- 221 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema pastelera (Espesar)
15min
Lemon curd (Espesar)
20min
Salsa de caramelo
1h 30min
Goxua (País Vasco)
1 godz. 35 min
Crema inglesa con cobertura rota de caramelo
1 Std. 15 Min
Salsa de caramelo al café
45 Min
Salsa bearnesa (Espesar)
20min
Salsa de vainilla (crema inglesa) TM6
15min
Crème brûlée
4 Std. 30 Min
Bacalao con risotto de remolacha y lemon grass (Al vacío)
2 Std. 10 Min
Mousse de chocolate y caramelo salado
1 Std. 45 Min
Salsa de vainilla (crema inglesa)
10min