Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de granos de trigo
- 100 g de avellanas (con o sin piel)
- 5 - 6 g de levadura de panadería instantánea
- 100 g de harina integral de espelta
- 2 cucharaditas de sal
- 50 g de semillas de amapola
- 100 g de copos de avena
- 50 g de semillas de sésamo
- Nutriční hodnoty
- na 1 tarro
- Kalorie
- 10498 kJ / 2509 kcal
- Protein
- 77 g
- Sacharidy
- 336 g
- Tuk
- 114 g
- Nasycený tuk
- 12 g
- Vláknina
- 74.9 g
- Sodík
- 4684 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan integral de centeno y espelta con masa madre
23 Std. 30 Min
Yogur con ciruela en Varoma
13h 10min
Desayuno: Panecillo de espelta integral con crema de aguacate y huevo. Zumo de frutas.
2hod. 30min
Pan de yogur (larga fermentación)
16sa 10 dk
Bollitos de yogur con higos, pasas y orejones
1h 50min
Chapati sin gluten
30min
Pan de centeno y manteca
16h
Pan blanco
3h 10min
Galletas de semillas
30min
Cookies de cacahuete con chips de chocolate
50 Min
Pan corsario doble
Žádné hodnocení
Pepinos encurtidos
48h 20min