鱒魚蔬菜筆管麵沙拉

鱒魚蔬菜筆管麵沙拉

4.0 1 rating
Příprava 20min.
Celkový 45min.
6 人份

Suroviny

  • 1000 克
  • 白酒
    200 克
  • 柳橙汁
    100 克
  • 1 ½ 茶匙
  • 鱒魚菲力、去皮
    400 克
    400 克 新鮮鮭魚片、去皮
  • 冷凍豌豆
    200 克
  • 短型義大利麵 (如: 筆管麵,烹煮時間10分鐘)
    240 克
  • 特級初榨橄欖油
    40 克
  • 蒜頭
    1 粒
  • 酸豆 沖水洗淨
    30 克
  • 小番茄 對半切或切四等份
    350 克
  • 去核黑橄欖
    80 克
  • 黑胡椒粉 (volitelně)
    1 小撮
  • 檸檬汁 (volitelně)
    10 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 21 g
Kalorie 1497 kJ / 357 kcal
Tuk 14 g
Vláknina 5.8 g
Sacharidy 35 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...