Zařízení & příslušenství
揚州拌炒飯
Příprava 15min.
Celkový 45min.
4 人份
Suroviny
-
蛋2 顆
-
鹽¾ 茶匙
-
白胡椒粉⅗ 茶匙
-
水1100 克
-
米 洗淨、瀝乾130 克
-
紅蔥頭10 克
-
香油1 大匙
-
金華火腿 切小丁30 克
-
蝦仁 切丁70 克
-
冷凍青豆30 克
-
玉米粒35 克
-
醬油2 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
9.8 g
Kalorie
875.2 kJ /
209.5 kcal
Tuk
6 g
Vláknina
1.2 g
Sacharidy
30.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
台灣味拌炒飯
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan