番茄蘑菇義大利麵

Žádné hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 25min.
4 人份

Suroviny

  • 橄欖油
    25 克
  • 蒜頭 切片
    1 粒
  • 培根丁 (volitelně) 約1 公分 寬
    100 克
  • 新鮮蘑菇 切片
    80 克
  • 1 茶匙
  • 乾燥奧勒岡
    1 茶匙
  • 乾辣椒碎 (volitelně) (依照個人口味調整)
    1 小撮
  • 罐裝切碎番茄
    400 克
  • 600 克
  • 乾義大利麵(長直麵,spaghetti)
    300 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 803.2 mg
Protein 11.3 g
Kalorie 1492.7 kJ / 356.8 kcal
Tuk 7.6 g
Vláknina 3.8 g
Nasycený tuk 1.1 g
Sacharidy 60.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...