Zařízení & příslušenství
番茄蘑菇義大利麵
Příprava 5min.
Celkový 25min.
4 人份
Suroviny
-
橄欖油25 克
-
蒜頭 切片1 粒
-
培根丁 (volitelně) 約1 公分 寬100 克
-
新鮮蘑菇 切片80 克
-
鹽1 茶匙
-
乾燥奧勒岡1 茶匙
-
乾辣椒碎 (volitelně) (依照個人口味調整)1 小撮
-
罐裝切碎番茄400 克
-
水600 克
-
乾義大利麵(長直麵,spaghetti)300 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
803.2 mg
Protein
11.3 g
Kalorie
1492.7 kJ /
356.8 kcal
Tuk
7.6 g
Vláknina
3.8 g
Nasycený tuk
1.1 g
Sacharidy
60.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
信賴手工自製
33 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
極智烹飪 TM7
200 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan