
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 克 蒜頭
- 1 茶匙 油
- 400 克 松阪肉 切片(約2公分)
- 10 克 新鮮紅辣椒 去籽、切片(約1公分)
- 200 克 蔥 切段(約2公分)
- 1 茶匙 醬油
- 10 克 米酒
- 15 克 蠔油
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 165 kcal / 691 kJ
- Protein
- 12.625 g
- Tuk
- 10.225 g
- Sacharidy
- 4.35 g
- Vláknina
- 1.425 g