蔥爆松阪肉

蔥爆松阪肉

4.2 9 rating
Příprava 20min.
Celkový 35min.
4 人份

Suroviny

  • 蒜頭
    20 克
  • 1 茶匙
  • 松阪肉 切片(約2公分)
    400 克
  • 新鮮紅辣椒 去籽、切片(約1公分)
    10 克
  • 切段(約2公分)
    200 克
  • 醬油
    1 茶匙
  • 米酒
    10 克
  • 蠔油
    15 克
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 12.625 g
Kalorie 691 kJ / 165 kcal
Tuk 10.225 g
Vláknina 1.425 g
Sacharidy 4.35 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...