蔥爆松阪肉
TM31 TM5 TM6

蔥爆松阪肉

4.2 (9 hodnocení)

Suroviny

  • 20 克 蒜頭
  • 1 茶匙 油
  • 400 克 松阪肉, 切片(約2公分)
  • 10 克 新鮮紅辣椒, 去籽、切片(約1公分)
  • 200 克 蔥, 切段(約2公分)
  • 1 茶匙 醬油
  • 10 克 米酒
  • 15 克 蠔油
  • ¼ 茶匙 白胡椒粉

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
691 kJ / 165 kcal
Protein
12.625 g
Sacharidy
4.35 g
Tuk
10.225 g
Vláknina
1.425 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty