Zařízení & příslušenství
義式燉飯
Příprava 15min.
Celkový 30min.
4 人份
Suroviny
-
帕瑪森乳酪 切塊(約3公分)40 克
-
乾蔥 (約30克)1 顆
-
奶油40 克
-
特級橄欖油10 克
-
義大利米 (如:Carnaroli, Arborio),烹煮時間約14-15分鐘(詳見要訣)320 克
-
不甜白酒60 克
-
水820 克
-
高湯塊 (蔬菜或是肉類口味)1 塊
-
鹽 依個人口味調整½ - 1 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
9 g
Kalorie
1812 kJ /
433 kcal
Tuk
15 g
Vláknina
1.8 g
Sacharidy
63 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
美善品多功能料理機基礎食譜
191 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
美善品美味秘密
157 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan