筊白筍炒肉絲
TM5 TM6

筊白筍炒肉絲

3.0 (1 hodnocení)

Suroviny

  • 10 克 蒜頭
  • 10 克 油
  • 20 克 紅蘿蔔 ,去皮,切條
  • 100 克 豬肉 ,切條
  • 250 克 筊白筍 ,切條
  • ½ 茶匙 鹽

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
366 kJ / 87 kcal
Protein
6.585 g
Sacharidy
3.216 g
Tuk
5.198 g
Vláknina
1.475 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty