蛤蠣蒸絲瓜
TM5 TM6

蛤蠣蒸絲瓜

(Žádné hodnocení)

Suroviny

  • 250 克 絲瓜 ,去皮、切塊(約3公分)
  • 300 克 新鮮蛤蜊,刷洗乾淨 ,泡入鹽水吐沙1小時
  • 10 克 蔥 ,切段
  • 10 克 薑 ,切絲
  • 50 克 高湯 (蔬菜或蛤蜊風味)
    nebo 50 克 水
  • 1 大匙 米酒
  • ½ 茶匙 鹽
  • 500 克 水 (蒸煮用)

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
195 kJ / 46 kcal
Protein
4.33 g
Sacharidy
4.32 g
Tuk
0.33 g
Vláknina
0.49 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty