蛤蜊蒸絲瓜

蛤蜊蒸絲瓜

Žádné hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 人份

Suroviny

  • 絲瓜 去皮、切塊(約3公分)
    250 克
  • 新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨 (需先泡入鹽水吐沙1小時)
    300 克
  • 切段
    10 克
  • 切絲
    10 克
  • 高湯 (蔬菜或蛤蜊風味)
    50 克
    50 克 水
  • 米酒
    1 大匙
  • ½ 茶匙
  • (蒸煮用)
    500 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 4.33 g
Kalorie 195 kJ / 46 kcal
Tuk 0.33 g
Vláknina 0.49 g
Sacharidy 4.32 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...