Zařízení & příslušenství
蛤蜊蒸絲瓜
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 人份
Suroviny
-
絲瓜 去皮、切塊(約3公分)250 克
-
新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨 (需先泡入鹽水吐沙1小時)300 克
-
蔥 切段10 克
-
薑 切絲10 克
-
50 克 水高湯 (蔬菜或蛤蜊風味)50 克
-
米酒1 大匙
-
鹽½ 茶匙
-
水 (蒸煮用)500 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
4.33 g
Kalorie
195 kJ /
46 kcal
Tuk
0.33 g
Vláknina
0.49 g
Sacharidy
4.32 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
美善品多功能料理機基礎食譜
191 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan