
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 克 絲瓜 ,去皮、切塊(約3公分)
- 300 克 新鮮蛤蜊,刷洗乾淨 ,泡入鹽水吐沙1小時
- 10 克 蔥 ,切段
- 10 克 薑 ,切絲
-
50
克 高湯 (蔬菜或蛤蜊風味)
nebo 50 克 水 - 1 大匙 米酒
- ½ 茶匙 鹽
- 500 克 水 (蒸煮用)
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 46 kcal / 195 kJ
- Protein
- 4.33 g
- Tuk
- 0.33 g
- Sacharidy
- 4.32 g
- Vláknina
- 0.49 g