Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 opakowania ciasta francuskiego (ok. 275 g każde)
- 100 g maku
- 60 g cukru
- 10 g cukru waniliowego, wykonanego w TM
- 50 g kwaśnej śmietany, 18% tłuszczu
- 30 g masła
- cukier puder, do oprószenia
- Nutriční hodnoty
- na 1 sztukę
- Kalorie
- 571 kJ / 137 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kringel
2h 40min
Babka marmurkowa ze szpinakiem
1 Std. 30 Min
Brioszka z kulką
1h 40min
Ciastka marchewkowe z jabłkiem
1h 45 min
Chałka z kardamonem
2h 40min
Ciasteczka z kajmakiem i solą
1 Std. 50 Min
Ciasto pomarańczowe z makiem
13 godz. 25 min
Kruche ciasteczka kokosowe
1 Std. 10 Min
Babka makowa
1 Std. 20 Min
Wieniec z makiem i morelami
1 Std. 30 Min
Babka drożdżowa z lukrem
2h 50 min
Babka "Trójniak"
1h 35min