Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 opakowania ciasta francuskiego (ok. 275 g każde)
- 100 g maku
- 60 g cukru
- 10 g cukru waniliowego, wykonanego w TM
- 50 g kwaśnej śmietany, 18% tłuszczu
- 30 g masła
- cukier puder, do oprószenia
- Nutriční hodnoty
- na 1 sztukę
- Kalorie
- 571 kJ / 137 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Makowiec japoński Sławomira Zabawy
2 godz. 30 min
Sero-makowiec
9h 40min
Prosty makowiec
13ωρ. 15 λεπτ.
Kruche ciasteczka kokosowe
1 Std. 10 Min
Wieniec z makiem i morelami
1 Std. 30 Min
Babka makowa
1 Std. 20 Min
Kokosanki
1 Std.
Czekoladowe pralinki z likierem
1 Std. 30 Min
Ciasto makowe
1 Std.
Ciasto migdałowe z jabłkami
1 godz. 55 min
Bakaliowiec
2 Std. 50 Min
Kringel
2h 40 min