Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 opakowania ciasta francuskiego (ok. 275 g każde)
- 100 g maku
- 60 g cukru
- 10 g cukru waniliowego, wykonanego w TM
- 50 g kwaśnej śmietany, 18% tłuszczu
- 30 g masła
- cukier puder, do oprószenia
- Nutriční hodnoty
- na 1 sztukę
- Kalorie
- 571 kJ / 137 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chałwowe parfait z bakaliami
13 godz. 30 min
Migdałowo-miodowe ciasto z semoliny
1h
Kruche ciasteczka kokosowe
1 Std. 10 Min
Ciasto frangipane
1 godz. 45 min
Florentynki
2 godz.
Ciasto pomarańczowe z makiem
13 Std. 25 Min
Kokosanki
1h
Ciasto serowo-migdałowe w stylu retro
1 Std. 10 Min
Ciastka marchewkowe z jabłkiem
1 godz. 45 min
Ciasto wielkanocna krówka
7h
Kostka kokosowa (lamingtony)
1h 15min
Babka "Trójniak"
1 Std. 35 Min