Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ciasto
- 130 g wody
- 20 g oleju rzepakowego
- 300 g mąki pszennej
- ¼ łyżeczki soli
Farsz
- 250 g wołowiny, np. antrykot, rostbef, bez białych błonek, lekko zmrożonej, pokrojonej na 3-5 cm kawałki (patrz wskazówka)
- 75 g wody, plus dodatkowa ilość do gotowania kołdunów
- 1 łyżeczka koncentratu bulionu mięsnego, wykonanego w TM
- 2 - 3 łyżeczki majeranku, suszonego
- ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- ¼ łyżeczki soli, plus dodatkowa ilość do osolenia wody
- mąka pszenna, do oprószenia blatu
- Nutriční hodnoty
- na 1 sztukę
- Kalorie
- 139.8 kJ / 33.4 kcal
- Protein
- 1.7 g
- Sacharidy
- 4.8 g
- Tuk
- 0.8 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kibiny litewskie
25 min
Pierożki shaomai
2 Std.
Pyzy z mięsem
1 Std. 20 Min
Pierogi z kaszą gryczaną i serem feta
1 Std. 30 Min
Hałuski z potrawką z jagnięciny
1h 50 min
Pierogi z kapustą i mięsem wieprzowym na parze
1 Std. 35 Min
Czebureki
2 Std. 35 Min
Jiaozi z wołowiną i porem
1 Std. 30 Min
Kartacze z mięsem
1 Std.
Pielmieni
1 Std. 10 Min
Pierogi z mięsem
1 Std.
Makaron jajeczny
1 Std.