
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ciasto
- 130 g wody
- 20 g oleju rzepakowego
- 300 g mąki pszennej
- ¼ łyżeczki soli
Farsz
- 250 g wołowiny np. antrykot, rostbef, bez białych błonek, lekko zmrożonej, pokrojonej na 3-5 cm kawałki (patrz wskazówka)
- 75 g wody plus dodatkowa ilość do gotowania kołdunów
-
1
łyżeczka koncentratu bulionu mięsnego, wykonanego w TM
nebo 1 kostka bulionu mięsnego (na 0,5 l) pokruszona - 2 - 3 łyżeczki majeranku, suszonego
- ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- ¼ łyżeczki soli plus dodatkowa ilość do osolenia wody
- mąka pszenna do oprószenia blatu
- Nutriční hodnoty
- na 1 sztukę
- Kalorie
- 33.4 kcal / 139.8 kJ
- Protein
- 1.7 g
- Tuk
- 0.8 g
- Sacharidy
- 4.8 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Nasycený tuk
- 0.2 g
- Sodík
- 69.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ravioli z krewetkami
1hod. 40min
Makaron jajeczny
1hod.
Faworki - róże
1hod. 10min
Smażone bułeczki z wołowiną
1hod. 30min
Pierożki na parze z wieprzowiną i krewetkami
2hod.
Chinkali z mięsem i kolendrą
1hod. 40min
Gulasz z sarniny z czekoladą
9hod. 30min
Kartacze z mięsem
1hod.
Kiszka ziemniaczana
4hod. 20min
Pielmieni
1hod. 10min
Pierogi z mięsem
1hod.
Faworki na żółtkach z piwem
2hod. 30min