Japoński biszkopt miodowy (Kasutera)

Japoński biszkopt miodowy (Kasutera)

4.3 137 rating
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 50min.
16 kawałków

Suroviny

  • masło ilość do natłuszczenia formy
  • 7 jajek
  • 250 g cukru
  • 60 g mleka
  • 80 g miodu
  • 200 g mąki pszennej

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 kawałek

Protein 4 g
Kalorie 695 kJ / 166 kcal
Tuk 4 g
Vláknina 0.5 g
Sacharidy 29 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...