Zařízení & příslušenství
sous-vide慢煮牛肝菌
Příprava 10min.
Celkový 30min.
2 人份
Suroviny
-
水1500 克
-
新鲜牛肝菌 一起二或一切四200 克
-
盐1 小撮
-
无盐黄油20 克
-
蒜头1 瓣
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
6 mg
Protein
3.2 g
Kalorie
391.5 kJ /
93.5 kcal
Tuk
8.5 g
Nasycený tuk
5.2 g
Sacharidy
0 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
sous-vide慢煮
10 recepty/-ů
Čína
Čína
慢煮美味
30 recepty/-ů
Čína
Čína