sous-vide慢煮牛肝菌

sous-vide慢煮牛肝菌

5.0 1 rating
Příprava 10min.
Celkový 30min.
2 人份

Suroviny

  • 1500 克
  • 新鲜牛肝菌 一起二或一切四
    200 克
  • 1 小撮
  • 无盐黄油
    20 克
  • 蒜头
    1 瓣

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 6 mg
Protein 3.2 g
Kalorie 391.5 kJ / 93.5 kcal
Tuk 8.5 g
Nasycený tuk 5.2 g
Sacharidy 0 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...