Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 opakowanie galaretki brzoskwiniowej, w proszku, słodzonej (do masy serowej)
- woda, gorąca, do rozpuszczenia galaretek
- 1 opakowanie galaretki wiśniowej, w proszku, słodzonej (na wierzch sernika)
- 100 g cukru
- 60 g masła, pokrojonego na kawałki
- 500 g twarogu sernikowego, z wiaderka, podzielonego na kawałki
-
1
opakowanie biszkoptów (100 g)
nebo 1 opakowanie herbatników (100 g) -
owoce, świeże (np. truskawki, banany, maliny)
nebo brzoskwinie, z puszki
- Nutriční hodnoty
- na 1 kawałek
- Kalorie
- 956 kJ / 228 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 9 g
- Nasycený tuk
- 5.3 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 31 mg
Alternativní recepty
Ciasto z truskawkami
8u. 30min
Ciasto z pianką truskawkową
6h 25 min
Sero-makowiec
9 godz. 40 min
Sernik na zimno z galaretką i morelami
8h
Sernik z mascarpone na zimno (bez cukru)
4h 30min
Sernik rosa
1h 30min
Sernik z brzoskwiniami i kokosem
6 godz. 50 min
Sernik królewski
4h 35min
Ciasto kakaowe z wiśniami
2h 15min
Sernik gotowany
7 godz. 40 min
Ciasto pleśniak
3 godz. 15 min
Klasyczny jabłecznik
1h 30min