
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 160 g skrobi ziemniaczanej plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu
- 500 g ziemniaków, mączystych ugotowanych, ostudzonych, pokrojonych na 2 cm kawałki (patrz wskazówka)
- 1 jajko
- ½ łyżeczki soli
- woda osolona, do gotowania klusek
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 265.8 kcal / 1112.2 kJ
- Protein
- 4.1 g
- Tuk
- 1.3 g
- Sacharidy
- 58.5 g
- Vláknina
- 3.1 g
- Nasycený tuk
- 0.4 g
- Sodík
- 318.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Makaron jajeczny
1hod.
Krokiety z mięsem i pieczarkami
1hod. 15min
Kartacze z mięsem
1hod.
Miodownik-Stefanka Sławomira Zabawy
4hod.
Kopytka
40min
Pierogi ruskie
1hod. 30min
Pierogi z kapustą i mięsem wieprzowym na parze
1hod. 35min
Placki po węgiersku z gulaszem
1hod. 45min
Pierogi z mięsem
1hod.
Barszcz do pasztecików
2hod. 5min
Pierogi z mięsem z rosołu i kiszoną kapustą
1hod. 30min
Pyzy z mięsem
1hod. 20min