Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- Manteiga q.b. p/ untar
- 330 g água
- 1 c. chá de sal
- 400 g farinha, mais q.b. p/ untar
- 100 g farinha de alfarroba
-
50
g fermento de padeiro fresco
nebo 3 c. chá de fermento de padeiro seco
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 0 kJ / 246 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 57 g
Alternativní recepty
Pão de iogurte
50 Min
Pão de alfarroba com alperces e amêndoa
3 Std. 15 Min
Pão de centeio e noz
1h 25min
Cacetinhos de centeio
1h 30min
Pão norueguês
55 Min
Pão integral caseiro com farinha de sementes
2 Std.
Pão de espelta e trigo sarraceno
1h 55min
Pão de trigo sarraceno e centeio com sementes
2 Std.
Pão de forma integral
2 Std.
Pão de centeio e aveia
1h 30min
Pão da terra
1 godz. 35 min
Pão com sementes e aveia
5h 30 min.