Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g queijo da Ilha
- 900 g água
- 2 c. chá de sal
- 200 g frango cortado em pedaços pequenos
- 200 g carne de vaca cortada em pedaços pequenos
- 80 g chouriço de carne
- 80 g chouriço de sangue
- 80 g farinheira
- 1 folha de louro
- 100 g couve-portuguesa cortada em pedaços pequenos
- 50 g cenoura cortada em pedaços pequenos
- 100 g nabo cortado em pedaços pequenos
- 1 pitada de pimenta
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 1 dente de alho
- 35 g azeite
- 100 g vinho branco
- 350 g arroz p/ risoto
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2476.7 kJ / 591.9 kcal
- Protein
- 26.8 g
- Sacharidy
- 53.3 g
- Tuk
- 28.2 g
- Nasycený tuk
- 9.1 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 1247.2 mg
Alternativní recepty
Risoto à carbonara
45 Min
Risoto de ervilhas e bacon
55 Min
Risoto de frango com frutos secos
35 Min
Risoto
30 Min
Risoto de bacon e alho-francês
35 Min
Risoto
30 Min
Risoto de alheira com grelos e castanhas
30 Min
Risoto com feijão e couves
40 Min
Risoto de bacalhau com grelos e broa de avintes
1 Std.
Risoto de cogumelos com presunto
1 Std.
Risoto de ervilhas e camarão
40 Min
Risoto de curgete e bacon
35 Min