Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- Manteiga q.b. p/ untar
- Farinha tipo 65 q.b. p/ polvilhar
- 200 g farinha tipo 65
- 100 g manteiga
- 50 g água fria
- ½ c. chá de sal
- ½ c. chá de açúcar
Recheio
- 60 g amêndoa s/ pele
- 400 g requeijão
- 200 g açúcar amarelo
- 3 ovos
- 1 c. chá de canela em pó
- 80 g farinha tipo 55
- 1 c. chá de fermento p/ bolos
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1438.3 kJ / 343.8 kcal
- Protein
- 10.7 g
- Sacharidy
- 43.3 g
- Tuk
- 14.6 g
- Nasycený tuk
- 6.5 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Sodík
- 325.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Queijadas de requeijão
30 min
Tarte de grão e coco
45 min
Tarte de amêndoa
50 min
Tarte de requeijão e canela
1 Std.
Quadradinhos de requeijão e canela
30 min
Bolo de requeijão e abóbora
45 min
Tarte de requeijão
35 min
Torta de limão
30 min
Picado de abelha
40 min
Crumble de amêndoa e pera
35 min
Bolo de noz, cenoura e canela
1u. 40min
Chiffon de laranja
1h 30min