Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g flocos de aveia, mais q.b. p/ polvilhar
- 120 g farinha tipo 65
- 100 g farinha de centeio
- 1 c. chá de sal
- 200 g água
- 10 g mel
-
20
g fermento de padeiro fresco
nebo 2 c. chá de fermento de padeiro seco - Azeite q.b. p/ untar
- 1 clara de ovo
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 867 kJ / 207 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pão de centeio e noz
1 Std. 25 Min
Pão de iogurte
50 Min
Pão norueguês
55min
Pão de trigo sarraceno e centeio com sementes
2 Std.
Pão da terra
1 godz. 35 min
Cacetinhos de centeio
1 Std. 30 Min
Pão rápido com manteiga de caju
55min
Pão de espelta e trigo sarraceno
1 Std. 55 Min
Pãezinhos de cereais
2 Std.
Pão de forma integral
2 Std.
Pão integral caseiro com farinha de sementes
2 Std.
Pão com sementes e aveia
5 Std. 30 Min