Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 40 g chouriço
- 60 g leite
- 60 g água
- 1 pitada de açúcar
-
15
g fermento de padeiro fresco
nebo 1 ½ c. chá de fermento de padeiro seco - 210 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 c. chá de sal
Recheio
- 15 g azeite
- 1 dente de alho
- 60 g chouriço cortado às rodelas
- 250 g queijo mozarela fresco cortado às rodelas
- Rúcula q.b. p/ servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2287.1 kJ / 546.6 kcal
- Protein
- 28.3 g
- Sacharidy
- 42.5 g
- Tuk
- 29 g
- Nasycený tuk
- 12.8 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 1292.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Piza de tomate e mozarela com pesto
1h 10min
Piza fresca com pesto de pistácio
40min
Calzone de cogumelos e mozarela
1h 40min
Piza com queijo azul, bacon crocante, pera, mel e noz
3h 35min
Piza bolonhesa
1h 45min
Rolos de queijo e bacon
1 Std. 20 Min
Piza de alheira, espinafres e ovos de codorniz
1 Std. 25 Min
Piza de Nápoles
50min
Piza 4 estações
1h
Piza afrodisíaca
1h
Piza rápida de peperoni
1h
Piza a metro
1h 10min