Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 40 g chouriço
- 60 g leite
- 60 g água
- 1 pitada de açúcar
-
15
g fermento de padeiro fresco
nebo 1 ½ c. chá de fermento de padeiro seco - 210 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 c. chá de sal
Recheio
- 15 g azeite
- 1 dente de alho
- 60 g chouriço cortado às rodelas
- 250 g queijo mozarela fresco cortado às rodelas
- Rúcula q.b. p/ servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2287.1 kJ / 546.6 kcal
- Protein
- 28.3 g
- Sacharidy
- 42.5 g
- Tuk
- 29 g
- Nasycený tuk
- 12.8 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 1292.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Piza de alheira, espinafres e ovos de codorniz
1 Std. 25 Min
Piza bolonhesa
1 Std. 45 Min
Piano com molho barbecue e salada de cenoura
11h
Piza paneer tikka
2 Std.
Noodles de spirulina com ratatouille
1 Std. 45 Min
Piza afrodisíaca
1 Std.
Piza com queijo azul, bacon crocante, pera, mel e noz
3h 35min
Piza Vénus
1 Std.
Piza fresca com pesto de pistácio
40min
Piza de Nápoles
50 Min
Piza 4 estações
1 Std.
Piza a metro
1 Std. 10 Min